Ziarul de Duminică

Şi oamenii pasc, nu-i aşa?/ de Ziarul de duminică

Şi oamenii pasc, nu-i aşa?/ de Ziarul de duminică

Autor: Ziarul de Duminica

16.01.2014, 23:52 35

Julieanna Hever

Ghid de alimentaţie vegetală

Lifestyle Publishing

Colecţia Citeşte sănătos. Traducere din engleză de Ianina Marinescu.

Descoperă centrii nutritivi de putere ai plantelor din toată lumea!
Tot mai mulţi oameni au înţeles că e mai sănătos să obţii substanţele nutritive din plante. Eşti ceea ce mănânci şi fiecare înghiţitură îţi influenţează corpul şi starea de spirit. O alimentaţie vegetală şi integrală te ajută să te simţi bine. Să obţii substanţele nutritive din alimente vegetale e cel mai bun lucru pe care-l poţi face pentru tine — şi e mai uşor decât ai putea crede!
Ghidul de faţă îţi pune la dispoziţie tot ceea ce trebuie să ştii despre avantajele unei alimentaţii vegetale:
• Informaţii actualizate despre vitaminele şi mineralele de care ai nevoie pentru a-ţi menţine starea de sănătate şi cum să le obţii din regnul vegetal.
• Recomandări nutriţionale adecvate vârstei tale.
• Detalii specifice despre alimentaţia vegetală pentru sportivi, pentru cei care se luptă cu bolile şi pentru cei care încearcă să slăbească.
• Ce provizii să-ţi faci, cum să sporeşti aportul nutritiv al mâncărurilor preferate şi cum să mănânci sănătos când ieşi în oraş.
• Peste 45 de reţete, delicioase şi nutritive, pe bază de alimente integrale, plus un exemplu de meniu pentru o săptămână ca să te impulsioneze să începi.
„Recomand această carte ca punct de plecare pe drumul către un viitor mai sănătos. Când vei începe să-i resimţi personal beneficiile, prevăd că o vei oferi şi prietenilor, şi membrilor familiei tale.” -  Dr. T. Colin Campbel, Studiul China
„Planul ideal pentru a demara o dietă. Fie că doreşti să slăbeşti, să ai mai multă energie, să îţi reduci nivelul de colesterol sau glicemia, fie că vrei, pur şi simplu, să arăţi bine în oglindă, Julieanna îţi arată cât este de uşor să o faci.” - Dr. Neal D. Barnard, profesor asociat de medicină la Facultatea de Medicină a Universităţii George Washington
Julieanna Hever, master în nutriţie şi dietetician autorizat, este specializată în dietele vegetale, fiind realizatoarea de peste zece ani a documentarului Pentru sănătatea ta: Fitness şi nutriţie în California de Sud.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO