Ziarul de Duminică

Spectacol suplimentar cu „Cenuşăreasa”/ de Ziarul de duminică

Spectacol suplimentar cu „Cenuşăreasa”/ de Ziarul...

Autor: Ziarul de Duminica

26.03.2015, 23:37 88

La cererea publicului, conducerea Operei Comice pentru Copii a decis programarea unei reprezentaţii suplimentare pentru baletul „Cenuşăreasa”, sâmbătă, 28 martie 2015, de la ora 13:00, după ce biletele pentru prima reprezentaţie s-au epuizat în mai puţin de 10 zile de la punerea în vânzare pe platforma bilete.ro. Ambele spectacole, în regia şi coregrafia Corinei Dumitrescu, fac parte din campania „Artiştii pentru Artişti”, la care Opera Comică a aderat începând cu această stagiune.

Suntem bucuroşi că publicul înţelege şi sprijină activ acest demers socio-cultural de onoare, iniţiat de UNITER. Doar împreună putem contribui la îmbunătăţirea existenţei celor care, o viaţă întreagă, şi-au pus sufletul în slujba aplauzelor. Acesta este modul nostru de a le arăta că îi sărbătorim şi că ne mândrim cu ei.”, a declarat Felicia Filip, managerul instituţiei.

Iniţiată în 2002, campania naţională „Artiştii pentru artişti” are menirea de a sensibiliza opinia publică în vederea strângerii de fonduri pentru artiştii vârstnici, cu probleme de sănătate din toată ţară. Campania are loc anual, în intervalul martie - aprilie, definit ca o perioadă a solidarităţii teatrale, întrucât data de 27 martie este consacrată Zilei Mondiale a Teatrului.

Ultima lună marchează un succes de casă desăvârşit pentru Opera Comică pentru Copii: la finalul celor 17 reprezentaţii ale musical-ului „Peter Pan”, care a avut premiera pe 13 februarie 2015, rezultatele sunt grăitoare: 6.719 bilete vândute şi 7.208 spectatori în sală. Astfel, acesta este primul spectacol integral cu grad de ocupare 100% din palmaresul instituţiei. De asemenea, începând cu 24 martie, spectatorii vor putea achiziţiona bilete la cele 16 reprezentaţii ale următoarei premiere din stagiunea curentă, opera „Flautul fermecat”, a cărui regie este semnată de Cristian Mihăilescu.

Anul acesta, Opera Comică pentru Copii pregăteşte alte două noi producţii: „Fetiţa cu chibrituri” (balet, premiera pe 5 iunie) şi „Aventurile Baronului Münchhausen”, de Dan Dediu (operă, premiera are loc în cadrul Festivalului Internaţional George Enescu). Biletele se pot achiziţiona prin reţeaua bilete.ro – cu 48 de ore înainte de spectacol – şi de la casa de bilete a Operei Comice pentru Copii (Calea Giuleşti nr. 16) – cu o oră înaintea începerii spectacolului – în limita locurilor disponibile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO