Ziarul de Duminică

Subiecte date la Examenul de Admitere la limba engleză/ de Lidia Vianu

Subiecte date la Examenul de Admitere la limba engleză/...

Autor: Lidia Vianu

25.02.2016, 23:46 690

Contemporary Literature Press, sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din Bucureşti, The British Council, Institutul Cultural Român  şi  Ambasada Irlandei, anunţă publicarea volumului Universitatea din Bucureşti: Limba engleză. Subiecte date la Examenul de Admitere între anii 1974-1990. Editat de Lidia Vianu.

În seria Language Learning, Contemporary Literature Press publică la început de an 2016 un nou volum dedicat liceenilor temerari, care s-au hotărât să-şi facă o profesie din limba engleză. Este vorba de subiectele date la examenele de admitere dintre anii 1974-1990: ele sunt texte de tradus din limba română în limba engleză şi din limba engleză în limba română. 
Dorim succes tuturor celor care le vor rezolva, precum şi profesorilor care îi vor îndruma la orele lor! 

Universitatea din Bucureşti: Limba engleză. Subiecte date la Examenul de Admitere între anii 1974-1990, editat de Lidia Vianu, s-a lansat oficial la data de joi 18 februarie 2016, iar volumul poate fi consultat şi descărcat la adresa de internet:

http://editura.mttlc.ro/admitere-1974-1990.html

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO