• Leu / EUR4.6639
  • Leu / GBP5.2762
  • Leu / USD4.1179
Eveniment

Încă un scandal în televiziune: Unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori din SUA a fost dat afară după ce un angajat s-a plâns de hărţuire sexuală

Încă un scandal în televiziune: Unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori din SUA a fost dat afară după ce un angajat s-a plâns de hărţuire sexuală

Matt Lauer, unul dintre ce mai cunoscuţi prezentatori de televiziune din SUA, a fost concediat de la NBC News, după ce un angajat l-a acuzat de un ”comportament sexual necorespunzător la locul de muncă”, scrie CNN.

Savannah Guthrie a făcut anunţul la Today Show. Lauer a fost în prim-plan-ul unuia dintre cele mai profitabile francize de televiziune din ultimele două decenii.

Preşedintele NBC News, Andrew Lack, a spus într-un memo că a fost prima plângere depusă împotriva lui Lauer în toată cariera sa în cadrul reţelei de televiziune. Totuşi, a spus că ”ni s-au prezentat de asemenea dovezi care ne-au făcut să credem că nu este un incident izolat”.

Reporterii din cadrul New York Times îl investighează pe Laur de mai multe săptămâni, potrivit unor surse citate de CNN.

Concedierea lui Matt Laur reprezintă înlăturarea uneia dintre cele mai recognoscibile personalităţi din istoria televiziuni, într-un moment când programele de ştiri de dimineaţă sunt din ce în ce mai importante pentru diviziile de ştiri.

Săptămâna trecută, CBS News l-a concediat pe unul dintre principalii prezentatori ai ştirilor de dimineaţă, Charlie Rose, după ce Washington Post a publicat un reportaj despre ani de zile de practici de hărţuire sexuală.  

 

 

Etichete:

Newsletter Ziarul Financiar

Înscrie-te la newsletter-ul ZF.ro ca să primeşti zilnic informaţiile de business care contează. Ia decizii în cunoştinţă de cauză!

Principalele valute BNR - joi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.6639
Diferență: 0,0086
Ieri: 4.6635
Azi: 4.1179
Diferență: -0,2519
Ieri: 4.1283
Azi: 5.2762
Diferență: -0,1722
Ieri: 5.2853
Azi: 4.0856
Diferență: -0,3682
Ieri: 4.1007