Afaceri de la zero
Afaceri de la zero. Ioana Coca şi Laurenţiu Mândrilă produc bere artizanală de inspiraţie belgiană sub marca Oriel, iar în 2019 au avut o cifră de afaceri de 200.000 de lei. „În prezent suntem în 37 de localuri din Bucureşti şi din ţară, dar am vândut şi în Olanda şi Belgia şi suntem în discuţii pentru Italia.“
Afaceri de la zero. Ioana Coca şi Laurenţiu Mândrilă produc bere artizanală de inspiraţie belgiană sub marca Oriel, iar în 2019 au avut o cifră de afaceri de 200.000 de lei. „În prezent suntem în 37 de localuri din Bucureşti şi din ţară, dar am vândut şi în Olanda şi Belgia şi suntem în discuţii pentru Italia.“ astăzi, 00:07

Povestea microberăriei Oriel Beer din Bucureşti a început în urmă cu zece ani, când Ioana Coca şi aso­ciatul său Laurenţiu Mândri­lă au descoperit berea artizanală şi au încercat să creeze anumite reţete acasă şi „dintr-o joacă“ au făcut 20 de litri de bere arti­zanală pentru ei şi prieteni.

citește mai mult
Afaceri de la zero. Anca Fîrtat şi Alex Stoianovici estimează afaceri de 50.000 de euro în 2020 cu fabrica de unt de arahide pe care o au în Râmnicu Vâlcea
Afaceri de la zero. Anca Fîrtat şi Alex Stoianovici estimează afaceri de 50.000 de euro în 2020 cu fabrica de unt de arahide pe care o au în Râmnicu Vâlcea ieri, 00:07

Anca Fîrtat şi Alex Stoianovici produc unt de arahide sub brandul Sunday Bites într-o fabrică din Râmnicu Vâlcea din aprilie 2019. Anca avea deja un business care vindea bagels, covrigi umpluţi cu diverse compoziţii, şi făcea chiar ea unt de arahide.

citește mai mult
Afaceri de la zero. Ioana State, absolventă de Medicină, cu părinţi antreprenori, a urmat drumul părinţilor şi a deschis cu 40.000 de euro o cofetărie în cartierul Militari Residence de lângă Bucureşti
Afaceri de la zero. Ioana State, absolventă de Medicină, cu părinţi antreprenori, a urmat drumul părinţilor şi a deschis cu 40.000 de euro o cofetărie în cartierul Militari Residence de lângă Bucureşti marţi, 00:07

Ioana State, absolventă de Medicină, cu o experienţă de doi ani în do­me­niu, în medicina muncii şi ca repre­zen­tant de vânzări în medicină, a ho­tărât să ducă mai departe tradiţia fa­mi­liei în domeniul cofetăriei şi astfel şi-a schim­bat statutul din angajat în antreprenor, des­chizând propria cofetărie în comuna Chiajna, judeţul Ilfov, cu 40.000 de euro, la finele anului trecut.

citește mai mult
Afaceri de la zero. Mihai Lambrino, un designer pasionat de vinuri, a creat împreună cu soţia sa un gastro wine bar sub brandul Vinto în Timişoara şi vrea să francizeze conceptul
Afaceri de la zero. Mihai Lambrino, un designer pasionat de vinuri, a creat împreună cu soţia sa un gastro wine bar sub brandul Vinto în Timişoara şi vrea să francizeze conceptul luni, 00:07

Vinto, un gastro wine bar situat stradal în centrul Timişoarei, s-a născut în 1 martie 2017, din curiozitatea şi dorinţa lui Mihai Lambrino şi a soţiei sale de a pune pe piaţă vinuri şi produse culinare pe care ei le-au degustat călătorind în toată lumea.

citește mai mult
Cum poţi deschide un atelier de mobilă în România. Acest antreprenor a demonstrat că se poate, chiar în starea de urgenţă
Cum poţi deschide un atelier de mobilă în România. Acest antreprenor a demonstrat că se poate, chiar în starea de urgenţă vineri, 18:30

citește mai mult