Afaceri de la zero
Afaceri de la Zero. Anca Călugăru, absolventă de drept, a pornit proiectul Stasera, un brand de bijuterii care are drept element central perla de cultură, iar până acum a strâns în portofoliu peste 175 de produse
astăzi, 00:06
Afaceri de la Zero. Anca Călugăru, absolventă de drept, a pornit proiectul Stasera, un brand de bijuterii care are drept element central perla de cultură, iar până acum a strâns în portofoliu peste 175 de produse

Anca Călugăru a terminat Facultatea de Drept, însă nu s-a regăsit, la acel moment, în nicio profesie juridică, aşa că, având o pasiune pentru bijuterii încă din copilărie şi fiind o fire creativă, a hotărât să pornească un proiect antreprenorial în zona creaţiei de bjuterii. Astfel, în 2022, în urma unei investiţii de 3.000 de euro, a luat naştere Stasera, propriul său brand de bijuterii, care are drept element central perla de cultură.

citește mai mult
Afaceri de la Zero. Stup edition. După 18 ani de corporaţii, Adrian Grigore a investit aproape 100.000 de euro într-un loc de joacă pentru copii. „De când avem copii, am văzut multe locuri de joacă şi am identificat anumite nevoi“
ieri, 00:06
Afaceri de la Zero. Stup edition. După 18 ani de corporaţii, Adrian Grigore a investit aproape 100.000 de euro într-un loc de joacă pentru copii. „De când avem copii, am văzut multe locuri de joacă şi am identificat anumite nevoi“

Adrian Grigore a lucrat timp de 18 ani pe poziţii de management în diferite corporaţii însă a renunţat la jobul său pentru a merge pe drumul antreprenoriatului şi a deschis în urmă cu circa o lună un loc de joacă pentru copii numit Paglia Joy în Bucureşti, în care a investit aproape 100.000 euro.

citește mai mult
Afaceri de la Zero. Narcisa Stoian s-a întors din Canada în oraşul natal, la Năsăud, şi a deschis Mon Jardin Patisserie, o cofetărie cu prăjituri tradiţionale româneşti
marţi, 00:06
Afaceri de la Zero. Narcisa Stoian s-a întors din Canada în oraşul natal, la Năsăud, şi a deschis Mon Jardin Patisserie, o cofetărie cu prăjituri tradiţionale româneşti

Narcisa Stoian a locuit în Vancouver, Canada mai mulţi ani şi a reuşit să îi cucerească pe canadieni cu prăjiturile tradiţionale româneşti. Ea a deschis acolo cofetăria Transylvanian Traditions Bakery, care a funcţionat mai bine de opt ani, însă dorul de casă a adus-o înapoi la Năsăud, oraşul său natal. Ea a şi-a pus toată pasiunea şi experienţa acumulată în Canada într-un proiect antreprenorial pornit acasă şi aşa a luat naştere cofetăria Mon Jardin Patisserie, care are în prezent două locaţii.

citește mai mult
Afaceri de la Zero. Şi-au descoperit pasiunea pentru flori presate într-o vacanţă la Roma şi au transformat-o într-o mică afacere. Care este povestea Stefans Pressed Flowers?
luni, 00:05
Afaceri de la Zero. Şi-au descoperit pasiunea pentru flori presate într-o vacanţă la Roma şi au transformat-o într-o mică afacere. Care este povestea Stefans Pressed Flowers?

Magda şi Dan Ştefan au devenit mici antreprenori în martie 2020, exact într-un moment când multe afaceri îşi puneau sub semnul întrebării continuitatea. Dar prin implicare, afacerea lor a înflorit, coincidenţa frumoasă fiind că proiectul lor Stefans Pressed Flowers exact cu asta se ocupă, cu realizarea unui obiecte pornind de la frumuseţea florilor presate. Iar pe viitor planurile sunt tot de a creşte, cu răbdare, la fel ca până acum.

citește mai mult
Afaceri de la zero. Povestea românului care, cu banii luaţi pe o maşină, şi-a deschis o afacere. Ce a ajuns să facă acum, după ce a schimbat activitatea firmei de mai multe ori
duminică, 11:00
Afaceri de la zero. Povestea românului care, cu banii luaţi pe o maşină, şi-a deschis o afacere. Ce a ajuns să facă acum, după ce a schimbat activitatea firmei de mai multe ori

citește mai mult