Afaceri de la zero

Afaceri de la zero. Cristian Brînză aşteaptă turişti în cele cinci case mobile Moon Resort din Buşteni, în care a investit peste 100.000 euro

10.07.2020, 00:07 Autor: Georgiana Mihalache

„În iunie am avut un grad de ocupare de 68%, ceea ce este enorm pentru turism. Deja în iulie avem 60% grad de ocupare.“

Businessul de case mobile pentru turişti Moon Resort din Buşteni a pornit în 2019 când an­treprenorul Cristian Brînză şi-a dorit un business care să-i aducă mai multă relaxare faţă de domeniul rezi­denţial în care activează. Investind iniţial 100.000 euro din fonduri proprii în două căsuţe pentru turişti, pe care însă le-a refăcut pentru a le aduce la standardele pe care şi le dorea, antreprenorul a mai adăugat noi camere în resortul din Buşteni şi vrea să dezvolte în continuare potenţialul turistic al zonei.

Deşi pandemia de COVID-19, care a lovit puternic sectorul turismului, a prins Moon Resort în plin proces de dezvoltare, Cristian Brînză crede că este vremea locurilor care oferă experienţe pentru turişti, care caută să fie cât mai aproape de natură.

„Businessul a pornit de la nevoia mea de relaxare, activând într-un domeniu stresant, cel rezidenţial. Chiar şi înainte de criză a apărut foarte multă concurenţă şi aveam nevoie să merg la munte, dar totuşi să nu fiu într-o aglomeraţie de oameni“, a povestit Cristian Brînză.

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania