„Cred că pasiunea te ţine în viaţă şi văzând clienţii cu care interacţionăm zilnic, care apreciază ceea ce facem, ne dă puterea să mergem mai departe“.
Daniel Turcan a lăsat Anglia după 20 de ani pentru a se întoarce alături de familie în Râmnicu-Vâlcea, oraşul natal, şi a deschide o cafenea, în 2020, chiar în plină criză sanitară. După o investiţie de 60.000 de euro în conceptul Arbusto Coffee, care implică şi o prăjitorie proprie, antreprenorul vrea să trimită cafeaua proaspăt prăjită şi în supermarketuri sau patiserii.
„Locuiam în Marea Britanie, cu soţia mea, lucram în marketing. Vizitam foarte des Italia şi ambientul, ospitalitatea oamenilor de acolo ne-au plăcut. A fost greu deoarece am luat-o de la zero. Eu aveam pasiunea, dar nu aveam cumva experienţa în cafea şi a trebuit să mă duc în Italia, am lucrat în cafenele pe gratis să înţeleg ce înseamnă cafeaua, cum se procesează, ce paşi sunt trebuie urmaţi. Şi am văzut că trebuie foarte multă muncă“, povesteşte Daniel Turcan despre începuturile sale în domeniul cafelei.
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.
ABONEAZĂ-TE