♦ În medie, circa 70-80 de persoane participă la orele de dans din studioul aflat chiar lângă Piaţa Victoriei ♦ Cele mai cerute cursuri sunt pentru salsa, kizomba, semba şi bachata.
Marius Ioniţă a creat în 2015 şcoala de dans Good Mood Dance Studio, chiar în centrul Capitalei, la Piaţa Victoriei, pentru a-şi pune în practică pasiunea pentru dans. Ulterior, în business s-a alăturat şi Florina Ioniţă, soţia sa, iar în prezent cei doi predau cursuri pentru circa 70-80 de persoane în medie.
„Când eram mică îmi plăcea foarte mult să dansez. Tata asculta foarte multă muzică şi cumva tot timpul am fost orientată spre partea de dans, însă nu am făcut niciodată ceva concret în această direcţie. Am zis că atunci când o să ajung în Bucureşti la facultate, o să mă duc la prima şcoală de dans latin, să învăţ salsa, bachata. Am dansat din ce în ce mai mult, am învăţat să dansez şi corect, şi tehnic şi apoi am început să predăm împreună”, povesteşte Florina Ioniţă.
Printre cele mai cerute cursuri de dans sunt salsa, kizomba, care este un stil de dans originar din Africa, semba, bachata. În plus, sunt şi alte evenimente care se petrec în cadrul Good Mood Dance Studio.
„Pe lângă cursurile de dans de grup am diversificat activitatea. Acum avem şi ore cu cupluri care se pregătesc pentru dansul mirilor.“
„Avem şi ore private cu anumiţi dansatori, dansatoare care vor doar să repete, să evolueze mai repede. Organizăm evenimente, petreceri, bootcamp-uri, congrese, participăm la competiţii”, a spus Marius Ioniţă.
El a completată că în fiecare an organizează cursuri gratuite pentru oricine vrea să participe, mai ales înainte de a deschide grupele de începători, iar astfel oamenii pot vedea dacă sunt pasionaţi de vreun stil de dans.
„Noi credem că există potenţial în oricine îşi doreşte cu adevărat şi de cele mai multe ori munca bate talentul. Aşa că încurajăm pe toată lumea să încerce pentru că este o activitate tare drăguţă şi foarte benefică pe mai multe planuri pentru fiecare individ în parte”, a spus Florina Ioniţă.
Numărul participanţilor variază în funcţie de sezon, vara oamenii fiind în general în concediu. Cursurile de dans sunt căutate atât pentru o activitate artistică în plus, de conectare cu alţi oameni, cât şi ca o formă de mişcare, mai spun cei doi antreprenori.
„De când lucrăm împreună e mult mai uşor să împărţim task-urile şi Florina se ocupă mai bine de gestiunea cursanţilor. Eu mă ocup mai mult de partea fiscală, de emitere de facturi, contracte. Iniţial a fost o necesitate, dar acum e ceva ce chiar ne face plăcere să creăm materiale foto, video, să le edităm, să le postăm, să ne ocupăm de tot aspectul acesta creativ”, a spus Marius Ioniţă.
Florina Ioniţă: Noi credem că există potenţial în oricine îşi doreşte cu adevărat şi de cele mai multe ori munca bate talentul.
ZF şi Banca Transilvania au lansat proiectul Afaceri de la zero, o platformă dedicată micilor antreprenori, firmelor care au creat peste 1,7 milioane de locuri de muncă.
⇒ Fiecare afacere de la zero este o poveste despre ambiţie, curaj şi determinare. Poveştile micilor antreprenori vor fi publicate în ZF şi pe platforma zf.ro/afaceri-de-la-zero.
⇒ În România sunt peste 500.000 de microîntreprinderi şi firme mici, unde lucrează 1,7 milioane de salariaţi, companii cu afaceri anuale de 70-80 mld. euro.
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.
ABONEAZĂ-TE