Afaceri de la zero

Banca Transilvania adună antreprenorii la început de drum în conceptul BT Stup, unde vor primi sfaturi, finanţări şi sprijin pentru a-şi dezvolta afacerile

25.07.2022, 18:08 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Banca Transilvania a lansat proiectul Stup, sub umbrela căruia a creat infrastructura necesară conectării antreprenorilor cu furnizori de servicii şi produse pentru înfiinţarea, gestionarea, managementul unei afaceri. La Stup se vor desfăşura inclusiv evenimente pentru antreprenori şi viitori antreprenori, organizate atât de BT, cât şi de partenerii acestei iniţiative. Proiectul este dedicat tuturor antreprenorilor, indiferent de banca la care sunt clienţi.

„Stup este contribuţia BT la creşterea comunităţii antreprenoriale. Va fi un loc de întâlnire, un loc al ideilor, în care se vor naşte businessuri, dar şi în care venim cu soluţii la nevoile reale ale acestora. Ne dorim să contribuim la întărirea ţesutului antreprenorial al României”, a spus Ӧmer Tetik, director general la Banca Transilvania.

Stup se află în Bucureşti, pe Calea Şerban Vodă nr. 206-218, dar este activ şi în mediul online, unde este necesar un cont pentru conectare.

În cadrul acestui spaţiu, planul este să se fondeze businessuri, site-uri, magazine online, campanii de digital marketing, să se francizeze afaceri, să se obţină semnătură electronică, să se lanseze online afaceri prezente momentan doar în offline, dar şi să se obţină finanţări.

„Orice antreprenor găseşte în Stup două lucruri importante pentru provocările de zi cu zi dintr-un business – consilierea necesară şi ulterior implementarea concretă a soluţiei potrivite, ambele raportate la specificul afacerii sale. Iar asta salvează timp şi aduce un confort al calităţii în alegerile făcute”, a spus Cristina Sindile, director general la BT Mic.

 

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania