Afaceri de la zero

Galerie foto

Bradul cu Afaceri de la zero. 30 de afaceri create de antreprenori locali umplu bradul din 2021 cu decoraţiuni cu poveste

08.12.2021, 00:05 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Unele afaceri s-au născut doar pentru Crăciun, în vreme ce altele fac o schimbare de macaz în această perioadă festivă, adăugând portofoliului lor uzual de produse şi accesoriile specifice sărbătorilor de iarnă.

Într-o lume definită de abundenţă, în care piaţa pune la dispoziţie atâtea lucruri la câte nici nu suntem capabili să ne gândim, cele mai valoroase devin acelea care poartă în spate o poveste. Aşa sunt, de pildă, decoraţiunile de pus în brad create şi vândute de mai mulţi antreprenori locali care au vorbit despre poveştile lor – de viaţă, de business – în proiectul Afaceri de la zero.

Unele afaceri s-au născut doar pentru Crăciun (Peyo, de exemplu), în vreme ce altele fac o schimbare de macaz în această perioadă festivă, adăugând portofoliului lor uzual de produse şi accesoriile specifice sărbătorilor de iarnă. 

Din ceramică, din lemn, din macrame sau din porţelan, ilustrate sau nu, colorate sau nu – gamele sunt cel puţin la fel de diverse precum cele din magazinele mari de decoraţiuni interioare, pentru că antreprenorii nu duc în niciun caz lipsă de idei sau de creativitate. Chiar şi într-o perioadă lipsită de orientare precum aceasta pe care încă o traversăm, ideile lor au continuat să dea naştere unor colecţii care mai de care mai atractive. Vă propunem astfel 30 de businessuri mici de la care vă puteţi cumpăra anul acesta decoraţiunile pentru brad. Odată cu fiecare dintre ele, veţi primi cadou şi câte o poveste. 

 

ZF şi Banca Transilvania au lansat proiectul Afaceri de la zero, o platformă dedicată micilor antreprenori, firmelor care au creat peste 1,7 milioane de locuri de muncă. 

► Fiecare afacere de la zero este o poveste despre ambiţie, curaj şi determinare. Poveştile micilor antreprenori vor fi publicate în ZF şi pe platforma zf.ro/afaceri-de-la-zero.

► În România sunt peste 500.000 de microîntreprinderi şi firme mici, unde lucrează 1,7 milioane de salariaţi, companii cu afaceri anuale de 70-80 mld. euro.

► Proiect editorial susţinut de Vodafone Business

 

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania