Afaceri de la zero

Cainii merg in Ghencea cu gandul la victorie

18.08.2000, 00:00 Autori: Alexandru Dida , Aurelian Botezatu


Un meci contra Stelei, considera fanii cainilor, ofera dinamovistilor adevarata masura a valorii lor intr-un sezon.

Daca pentru directorul sportiv al clubului din soseaua atefan cel Mare, Constantin Danilescu "derby-ul vine prea repede, echipele nefiind prea bine asezate", pentru presedintele clubului, Marcel Popescu "nu se pune problema. Orice meci are importanta lui indiferent de momentul la care se disputa. Daca privim prin prisma dificultatii partidelor programate in debutul de sezon, acesta poate fi considerat un handicap. Daca jucatorii il vor trece insa cu bine, moralul lor va avea mult de castigat."

Cei doi conducatori ai alb-rosiilor se afla pe aceeasi lungime de unda atunci cand afirma ca "partitura tehnico-tactica este apanajul antrenorului Cornel Dinu, el fiind in masura sa cunoasca in detaliu punctele forte si slabe ale adversarului si sa stie in ce directie sa actioneze".

Marcel Popescu e convins ca "Dinamo poate invinge in Ghencea dupa 11 ani pentru ca, in ciuda eliminarii din cupele europene, pentru ca jucatorii sai au mentalitatea de invingatori. Nu putem spune ca vor juca pe o prima speciala, insa in caz de victorie, bonusul primit va fi pe masura performantei".

N-ar fi exclus ca sambata, printre titulari sa apara si Cernat, "cel care s-a remarcat in meciul echipei de tineret contra Poloniei. El si Vlad Munteanu raman jucatorii de perspectiva ai clubului in cazul in care se vor gasi oferte serioase pentru plecarea in strainatate a lui Niculae, Mihalcea, Fl. Petre sau Haldan".

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania