Afaceri de la zero

Misiune economica romaneasca la rusi

01.08.2000, 00:00 Autor: Cosmin Ghinea


Camera de Comert si Industrie Romano-Rusa impreuna cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Municipiului Bucuresti (CCIR), organizeaza in perioada 04-08.09.2000 o misiune economica la Moscova cu ocazia celei de-a sasea editii a expozitiei internationale de infrastructura urbana si management municipal, Expogorod-2000.

Expozitia include saloane de management municipal, servicii publice, constructii, ecologie, consultanta de specialitate, se arata intr-un comunicat al camerei romano-ruse. De asemenea, in aceeasi perioada se desfasoara cea de-a opta editie a expozitiei internationale de arhitectura si constructii Stroyindustriya I Arkhitektura-2000. Cele doua expozitii sunt organizate cu sprijinul Guvernului Rus, Ministerului Economiei, Comisiei de Stat pentru Constructii, Uniunii Arhitectilor Rusi, Uniunii Industriasilor si Antreprenorilor.

Expogorod 2000 va supune atentiei noi proiecte si realizari, experienta practica a Moscovei, a altor orase din Rusia si din alte tari participante.

Participantii la aceasta expozitie sunt companii publice sau private autohtone si straine, organizatii, asociatii, designeri, producatori sau utilizatori ale caror activitati sunt legate de problemele urbanizarii, de dezvoltarea infrastructurii si managementului municipal, crearea unu mediu ambiant confortabil.

De asemenea, Expogorod 2000 ofera posibilitatea intalnirii unui numar mare de experti in domeniul urbanizarii si managementului municipal, o excelenta sansa de a cunoaste ultimele noutati in domeniu (proiecte, echipamente, utilaje si servicii). In acelasi timp, Stroyindustriya isi propune sa rezolve problemele reconstructiei, constructiei de locuinte, productiei si importului de materiale si tehnologii in acest domeniu.

O campanie Ziarul Financiar Banca Transilvania