• Leu / EUR4.7284
  • Leu / GBP5.1609
  • Leu / USD4.2575
Afaceri de la zero
Afaceri de la zero. Şase tineri au creat Bookups.app, o aplicaţie care îi adună la dezbatere în cafenele şi librării pe pasionaţii de cărţi
Afaceri de la zero. Şase tineri au creat Bookups.app, o aplicaţie care îi adună la dezbatere în cafenele şi librării pe pasionaţii de cărţi 7 aug 2019

„Ieşiţi mai mult în oraş, cunoaşteţi oameni adevăraţi“, este îndemnul pe care îl găseşti când deschizi aplicaţia Bookups.app ♦ În perioada de testare, prin intermediul aplicaţiei au fost organizate 30 de întâlniri la care au participat 200 de oameni.

citește mai mult
Afaceri de la zero. Alina Frimu a investit 50.000 de euro într-o fabrică unde produce mâncare certificată ecologic sub brandul Yummy Tummy Bio
Afaceri de la zero. Alina Frimu a investit 50.000 de euro într-o fabrică unde produce mâncare certificată ecologic sub brandul Yummy Tummy Bio 6 aug 2019

„Trendul este crescător. Consumul de produse certificate ecologic creşte cu 25-30% în fiecare an.“

citește mai mult
Afaceri de la zero. Tudor Petrican a început acum nouă ani să facă ceasuri de perete şi de masă într-un apartament în Braşov, iar în 2018 a ajuns la afaceri de 85.000 de lei
Afaceri de la zero. Tudor Petrican a început acum nouă ani să facă ceasuri de perete şi de masă într-un apartament în Braşov, iar în 2018 a ajuns la afaceri de 85.000 de lei 5 aug 2019

Tudor Petrican, originar din Braşov, a început să pro­ducă ceasuri de perete în anul 2010, pe când avea 27 de ani, în sufrageria apar­tamentului în care, pe atunci, stătea cu chirie. Primul ceas a fost făcut pentru a fi dăruit unui prieten, iar ulterior, pas cu pas, pasiunea s-a transformat într-un proces de producţie organizat.

citește mai mult
Afaceri de la zero. Un inginer român şi trei asociaţi belgieni fac bere artizanală într-o fabrică din Iaşi şi se aşteaptă la vânzări de peste 240.000 de euro în 2019
Afaceri de la zero. Un inginer român şi trei asociaţi belgieni fac bere artizanală într-o fabrică din Iaşi şi se aşteaptă la vânzări de peste 240.000 de euro în 2019 2 aug 2019

Berea Capra Noastră a depăşit graniţele României, ajungând şi în Belgia, Italia, Franţa, Japonia.

citește mai mult
Afaceri de la zero. Laurent Pfeffer, un oenolog francez, a creat brandul Catleya, o cramă boutique în Corcova, şi vrea să ajungă la vânzări de 250.000 de euro în 2019
Afaceri de la zero. Laurent Pfeffer, un oenolog francez, a creat brandul Catleya, o cramă boutique în Corcova, şi vrea să ajungă la vânzări de 250.000 de euro în 2019 1 aug 2019

„Trebuie să creştem, nu există altă cale“, spune Laurent Pfeffer, care alături de doi parteneri a pornit un business în industria vinului în România, o investiţie care a ajuns la 700.000 de euro şi la 14 hectare cultivate cu viţă-de-vie în localitatea Corcova din judeţul Mehedinţi.

citește mai mult