Anuar Who’s Who in Business. Cei mai importanţi 1.000 oameni din business 2022

 

Anuarul „Who’s Who in Business. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business“ aduce din nou în prim plan cei mai importanţi lideri din businessul romånesc. Aflat la a 15-a ediţie, anuarul este cea mai ilustrativă carte de vizită a mediului de afaceri romånesc.

Liderii de business sunt grupaţi pe sectoare de activitate, de la servicii financiare la industria auto, la energie, turism, mass-media, comerţ sau servicii profesionale.

Aşadar în anuarul „Who’s Who in Business“ de anul acesta veţi găsi 12 capitole organizate după principalele sectoare de activitate din economie, veţi putea citi despre cele mai importante mutări la nivel de management şi veţi găsi detalii despre experienţa profesională şi educaţia academică a liderilor celor mai importante companii din economia locală.

Anul 2022 a fost unul cu multe provocări pentru mediul de afaceri local. După doi ani de pandemie şi cu un război la graniţă, 2022 a fost un an în care oamenii au fost cel mai important punct pe agenda companiilor.

Bancheri, antreprenori, manageri, consultanţi, avocaţi, cu toţii s-au aflat în faţa unui an în care lipsa de predictabilitate a fost cuvåntul de ordine, iar consecinţele se vor vedea mulţi ani de acum înainte în companiile lor şi în economie.

Într-un context de criză, liderii sunt motoarele companiilor, economiilor per ansamblu, iar în paginile următoare veţi citi despre cei care au stat în faţa imprevizibilităţii aduse de anul acesta şi care au luat deciziile grele, cele care vor face diferenţa în companiile lor pentru mulţi ani de acum înainte.

Astfel, catalogul cuprinde cei mai importanţi 1.000 de oameni din businessul romånesc şi este cel mai important instrument de resurse umane la nivel de top management din peisajul local.

În plus faţă de capitolele cu personalităţile de business din fiecare sector realizate de redactorii ZF, în fiecare an catalogul are o parte de interviuri şi analize despre industriile al căror management l-am pus pe masă. În ediţia aceasta, veţi putea citi acolo interviuri şi analize care au toate un punct comun: accentul pus pe oameni, cea mai valoroasă resursă pentru companii anul acesta.

Anuarul ZF Who’s Who in Business. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business reprezintă oglinda economiei româneşti, iar citind următoarele pagini vă veţi putea forma rapid o imagine asupra sectoarelor de activitate, asupra companiilor din acele sectoare şi asupra oamenilor care le conduc.

Argument de Ramona Cornea,
Editor Ziarul Financiar
ramona.cornea@zf.ro

 

Mai multe detalii puteţi citi în Anuarul “ Who’s Who in Business. Cei mai importanţi 1.000 oameni din business 2022”.

Ediţiile print sunt valabile în limita stocului disponibil. În cazul în care stocul se epuizează va fi livrată ediţia electronică.

Comandă anuarul mai jos la preţul de 300 de lei, TVA inclus.

Pentru abonamente ZF, vă rugăm contactaţi-ne la adresa de e-mail camelia.botea@m.ro.



AFACERI DE LA ZERO