Anuar Who’s Who in business România - 2020

 

Un an greu, plin de incertitudine, cu reaşezări rapide şi decizii care influenţează nu doar jobul, ci şi viaţa a zeci de mii de angajaţi, aşa a arătat 2020 pentru liderii din businessul românesc. Antreprenori, manageri, consultanţi, avocaţi, toţi s-au aflat în faţa unui an în care deciziile au fost luate rapid, iar consecinţele nu sunt pentru un an, ci pentru mulţi ani de acum înainte.

2020 e anul în care modul de lucru al companiilor, al angajaţilor s-a schimbat cel mai rapid sub presiunea crizei provocate de un context sanitar fără precedent. Digitalizarea forţată i-a adus în prim plan pe directorii de IT, a pus presiune pe sistemele interne ale companiilor, dar a şi grăbit procese necesare pentru multe dintre firmele din economia românească.

Cursurile şi trainingurile de time management, de management al crizei sau al riscului nu au mai fost suficiente pentru a organiza firme cu mii de angajaţi. A fost un an al provocărilor, un an care i-a solicitat la maximum pe cei mai importanţi 1.000 de oameni din business. Cine sunt liderii din businessul românescâ Cine sunt cei care au ţinut frâiele companiilor în tot acest context unic din economieâ Cine a rămas, cine a plecat, cine sunt oamenii care marchează anul 2020â

Răspunsul îl găsiţi în paginile care vi se deschid răsfoind acest catalog. Anuarul Who’s Who in business România - 2020 a ajuns la ediţia a unsprezecea. Catalogul cuprinde cei mai importanţi 1.000 de oameni din businessul românesc, grupaţi pe sectoare de activitate. Este cel mai important instrument de resurse umane la vârf din peisajul media autohton.

Obiectivul acestui anuar al celor mai importanţi 1.000 de oameni de business din România este de a uşura misiunea oricui vrea să-şi formeze rapid o imagine asupra unui sector de activitate. Cine sunt oamenii care îl conduc, ce studii au, de unde provin.

În anuarul Who’s Who de anul acesta veţi găsi 12 capitole, organizate după principalele sectoare de activitate din economie, unde veţi putea citi despre cele mai importante mutări la nivel de management, detalii despre experienţa profesională şi mediul academic din care vin oamenii marilor decizii din economia locală. 

Selecţia celor 50 de personalităţi de business din fiecare sector abordat este făcută de redactorii ZF după mărimea businessului, dar şi în funcţie de percepţie. Pentru companiile mari, cu o cifră de afaceri de peste 1 miliard de euro, sunt selectate să apară în anuar mai multe persoane din conducere. Pot fi prezenţi în anuar şi oameni de business care conduc afaceri de doar câteva sute de mii de euro, dar care au un cuvânt de spus în sectorul lor de activitate.

Într-o colecţie de cataloage despre companii, cu date şi informaţii financiare, cu ierarhii şi valori, Ziarul Financiar încheie anul 2020 cu un catalog dedicat celei mai importante resurse din economie: oamenii.

Argument de Dana Ciriperu ,
redactor-şef adjunct al ZF în Anuarul “Who’s Who in Business România 2020


Mai multe detalii puteţi citi în Anuarul “Who’s Who in Business România 2020”

Ediţiile print sunt valabile în limita stocului disponibil. În cazul în care stocul se epuizează va fi livrată ediţia electronică.

Comandă anuarul mai jos la preţul de 200 de lei, TVA inclus.



AFACERI DE LA ZERO