Anuarul Piaţa Auto 2016

Ziarul Financiar îţi aduce cea de-a cincea ediţie a celui mai bun catalog anual al pieţei auto, ghidul care face analiza amanunţită, vorbeşte despre trendurile şi potenţialul de creştere şi aduce argumente pro şi contra pentru investiţiile din acest sector.

Până la sfârşitul anului trecut în România s-au produs 387.200 de autoturisme, echivalentul a 5,3 mld. euro, producţia fiind susţinută de această dată de Dacia, în timp ce Ford România a redus turaţia producţiei modelului B-Max la Craiova pe fondul cererii tot mai reduse pentru monovolumul de clasă mică. În prezent, Dacia deţine aproximativ 10% din exporturile României, iar cu „ajutorul“ Ford, procentul urcă spre 12%. Producţia de autoturisme s-a redus uşor la aproape 101.900 de maşini în primele trei luni ale acestui an, potrivit datelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile(APIA). Pentru a patra oară consecutiv s-au asamblat în România peste 100.000 de maşini.

În cadrul Salonului Auto de la Paris din acest an Dacia va prezenta noile Logan şi Sandero facelift care vor intra în producţie cel mai probabil spre finalul anului, în timp ce de anul viitor la Craiova Ford va lansa în producţie şi viitorul Ecosport, alături de B-Max.

Comandă anuarul Piata Auto 2016 mai jos.

Ediţiile print sunt valabile în limita stocului disponibil. În cazul în care stocul se epuizează va fi livrată ediţia electronică.

Taxele de livrare ale ediţiilor print vor cădea în sarcina cumpărătorului.

Pret: 50 lei (TVA inclus)



AFACERI DE LA ZERO