Anuarul Caselor de Avocatura 2013

 

Avocaţii business-ului.
În spatele fiecărui business de success stă un avocat.
 
 
Case de avocatura, domenii de expertiza, clienti.
In cuvinte si cifre adevarate.
 
 
Anuarul Caselor de Avocatura, editat de Ziarul Financiar, a ajusn la cea de-a cincea editie si este un instrument al domeniului ce contine grafice ale productivitatii si profitabilitatii, statistici ce masoara interactiunile din cadrul acestui domeniu de afaceri, structurate pe productivitate, angajati, varsta acestora si, de asemenea, prezentarea firmelor de avocatura, a istoriei lor, a echipelor de avocati si a domeniilor principale de expertiza, precum si date privind marile contracte de consultanta din 2012.
 
 
Editia din acest an prezinta cele mai mari firme de avocatura in functie de veniturile incasate in 2012 si topul productivitatii in functie de veniturile per avocat, cei mai noi parteneri ai caselor de avocatura, cele mai active firme in fuziuni si achizitii in 2012 – 2013 si asteptarile avocatilor pentru anul 2013.
 
 
Evenimentele ultimului an in piata avocaturii sunt prezentate in anuarul din acest an, alaturi de cele mai mari firme de avocatura din tara.
 
 
Anuarul este disponibil, din 24 aprilie, in retele Inmedio si Relay la pretul de 30 de lei.
 
 
Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

 
 
 


AFACERI DE LA ZERO