Anuarul Constructii & Imobiliare 2015

 

 

Ziarul Financiar a lansat anuarul Constructii & Imobiliare 2015, anuar care prezinta analiza cuprinzatoare a evolutiei pietei de constructii si imobiliare in ultimul an si include si o cronologie a evenimentelor majore de pe piata de constructii si imobiliare din ultimul an, precum si un index al companiilor din acest sector.

Anuarul include analize ale celor mai importante miscari din acest sector in decursul ultimului an, previziuni bazate pe cercetari si opinii ale expertilor, alaturi de cronologii de evenimente si indexuri cu principalele companii de pe piata.

Editia din 2015 este structurata pe patru capitole: Constructii si constructori, Materiale de constructii, Mobilier, amenajari, utilaje de constructii, Imobiliare. Fiecare sectiune urmareste sa analizeze segmentele de piata prin prisma efectelor crizei, dar si sa anticipeze ce se va intampla anul viitor, avand in vedere planurile de investitii publice, bugetele consumatorilor si strategiile bancilor in privinta creditarii. Atat estimarile privind valoarea pietelor, cat si previziunile pentru anul urmator se bazeaza pe date ale asociatiilor din domeniu sau ale unor firme de cercetare.

Impreuna cu informatiile de la finalul capitolelor despre principalele companii din domeniu, analizele si cronologiile fac din aceasta editie a anuarului o agenda de lucru utila pentru constructori, dezvoltatori si brokeri imobiliari.

Puteti comanda anuarul, la pertul de 50 de lei, completand formularul de mai jos.

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.

Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

 
 


zf.ro
Abonează-te la Închide