Anuarul Financiar 2015

 

 

Ziarul Financiar a lansat cea de-a patra ediţie a anuarului Financiar, in paginile caruia se regaseste radiografia celor mai importante sectoare financiare din Romania: banci, asigurari, leasing, burse, pensii si consultanta. Anuarul, prin prisma informatiilor oferite, este gandit ca un instrument de lucru pentru managerii romani si contine analize de piata si previziuni ale specialistilor, este realizat de cei mai buni redactori economici din Romania pentru o perspectiva exacta asupra pietelor financiare romanesti.

Sectorul bancar a avut anul trecut pierderi de 4,4 mld. lei, in condiţiile in care bancherii au accelerat curatarea portofoliilor de credite neperformante si au ajuns sa constituie provizioane cu 50% mai mari decat profiturile operationale obtinute.

Procesul de restructurare a continuat si anul trecut. Cele 40 de banci care activau pe piata aveau 58.000 de angajati care isi desfasurau activitatea in 5.300 de sucursale.

In prezent, bancherii se confrunta cu o dilema: vor digitalizare dar nu gasesc suficienti oameni de IT.

Va reusi sistemul bancar sa treaca pe profit in 2015? Vor reusi bancheri sa gaseasca solutii pentru digitalizare? Aflati raspunsurile din „Anuarul Finaniciar 2015“, disponibil la vanzare prin formularul de mai jos, la pretul de 50 lei.

 

Editiile print se livreaza in limita stocului disponibil, taxele de livrare fiind suportate de catre cumparator. Dupa epuizarea editiilor print, va fi livrata editia electronica.

 

 
 


AFACERI DE LA ZERO