Anuarul Top 100 companii 2015

La 10 ani de la publicarea primei editii a Top 100 cele mai valoroase companii din Romania, economia este iar pe val dupa ce a trecut printr-o criza care a zdruncinat increderea ca ar fi in stare sa accelereze procesul de recuperare fata de tarile dezvoltate.

Constructia acestui anuar al ZF a plecat de la ideea ca este necesar un reper de pret pentru cele mai mari companii din Romania, in conditiile in care bursa este nereprezentativa. Doar 80 de companii romanesti sunt cotate la bursa, cu o cifra de afaceri agregata de sub 20 de miliarde de euro, fata de 150 miliarde de euro cifra de afaceri totala a companiilor locale.

Totusi, printre cele 100 de companii valoroase au fost in fiecare an intre 20 si 25 de companii cotate la bursa. In rest, Top 100 companii valoroase este dominat de multinationale. Mai raman putine locuri pentru companiile private romanesti si pentru companiile de stat.

Topul se realizeaza pe baza datelor de la Registrul Comertului. Sunt determinate primele 300 de companii dupa cifra de afaceri si primele 300 de companii dupa profitul net obtinut in anul anterior. Din acestea sunt alese 200 de companii pentru care se fac evaluari, pentru a fi construit Top 100.
Se vorbeste mult despre valoare, dar numai in business valoarea poate fi determinata in mod efectiv. Top 100 cele mai valoroase companii este in fiecare an demonstratia ca valoarea din business poate fi masurata.

Anuar realizat in colaborare cu Casa de Investitii Capital Partners.

Suplimentul poate fi comandat completand formularul de mai jos.
 

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

Pret: 50 lei (TVA inclus)



AFACERI DE LA ZERO