Anuarul Top MBA 2015

 

Ziarul Financiar a lansat a opta ediţie a suplimentului „Top MBA“,  singurul clasament al programelor de educaţie managerială oferit pe plan local, realizat exclusiv pe baza opiniilor exprimate de ma­na­gerii care au absolvit programul în ultimul an.

Peste 5.000 de manageri au finalizat cursurile unui program de MBA în România în ultimele două decenii, iar în ultimul an numărul absolven­ţilor a fost de circa 230 de manageri. Dintre aceştia, peste 100 au răspuns întrebărilor din sondajul ZF pentru realizarea clasamentului.

Suplimentul ZF Top MBA a devenit de-a lungul timpului una dintre principalele surse de documentare pentru managerii care prospectează piaţa programelor de educaţie şi care sunt dispuşi să aloce, în medie, câte 15.000 de euro pentru a urma cursurile unui astfel de program.

Top MBA 2015 s-a realizat în funcţie de evaluările făcute de absolvenţii din promoţiile din 2014 şi începutul anului 2015.

Editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.

Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

 


AFACERI DE LA ZERO