Anuarul Top Tranzactii 2016

Este pentru prima dată de când Ziarul Financiar realizează produsul Top Tranzacţii când pe primul loc în topul tranzacţiilor se află o achiziţie la care cumpărătorul este o entitate românească, în acest caz Banca Transilvania, care a achiziţionat sucursala locală a Volksbank Austria. Iată că a venit timpul ca firmele/băncile româneşti să fie prezente în acest top nu numai ca ţinte de cumpărare, ci şi ca „prădători“, organizaţii care să gândească expansiunea în mod strategic şi să ajungă să o execute la un moment dat printr-o achiziţie.

Anuarul Top Tranzacţii, un instrument unic de analiză pe piaţa românească, include în 2016 130 de tranzacţii, cu 10% mai multe decât în anul 2015, ceea ce înseamnă că piaţa fuziunilor şi achiziţiilor începe să se dezgheţe. 2015 a fost un an deosebit de bun pentru economia românească: creştere de aproape 4% în condiţii de echilibru macroeconomic: deficit bugetar sub 2% din PIB, deficit de cont curent sub 2% din PIB, deflaţie de circa 2%. Dacă nu ar fi numărul ridicat în continuare de insolvenţe mai ales în rândul întreprinderilor cu capital privat românesc, dacă investiţiile în infrastructură nu ar fi întârziate şi oamenii ar începe să fie măcar un pic mai mulţumiţi de serviciile publice de educaţie şi sănătate, probabil că s-ar putea spune că în sfârşit România este pe direcţia cea bună.

Mai multe detalii în anuarul Top Tranzacţii 2016.

Ediţiile print sunt valabile în limita stocului disponibil. În cazul în care stocul se epuizează va fi livrată ediţia electronică.

Taxele de livrare ale ediţiilor print vor cădea în sarcina cumpărătorului.

Pret: 50 lei (TVA inclus)



AFACERI DE LA ZERO