Anuarul Who’s Who in Business 2016

 

 

Anuarul Who’s Who in Business România. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din economia românească, aflat la cea de-a noua ediţie, este anuarul de referinţă al managerilor de top din România. „Tradiţia“ schimbărilor de manageri de top a continuat şi anul acesta, astfel că la vârful unor mari companii (precum Orange şi Telekom – telecom, BRD şi Bancpostservicii financiare, GSK –farma, Kaufland- retail alimentar, MOL- industria petrolieră, Automobile Daciaauto sau Unilever – bunuri de larg consum) se află astăzi executivi noi, majoritatea fiind numiri de executive străini.

De altfel, aproape un sfert dintre cei mai importanţi 1.000 de oameni de afaceri din România sunt executive de top străini, cea mai importantă pondere a acestora fiind în continuare în servicii financiare, automotive, în real estate şi în construcţii. În plus, peste 150 de manageri români şi străini au primit noi roluri de management în ultimul an, preluând frâiele unor companii într-o piaţă în care consumul este în creştere, impulsionat de creşterile de salarii şi de măsurile de relaxare fiscală, cum a fost scăderea TVA.

Majoritatea managerilor aflaţi la conducerea celor mai mari companii din România sunt la bază ingineri sau economişti, dar mulţi dintre ei şi-au completat studiile cu programe de Executive MBA/ MBA sau alte tipuri de cursuri de educaţie managerială din ţară sau din străinătate.

Anuarul Who’s Who in Business România. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business reprezintă un catalog util pentru comunitatea de afaceri din România, pentru că oferă informaţiile relevante despre cei care formează echipele de top management şi prezintă, pe sectoare de activitate, cine sunt oamenii din spatele cifrelor din economia românească.

Mai multe detalii în Anuarul Anuarul Who’s Who in Business România. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din economia românească.

Adelina Mihai, editor ZF



Ediţiile print sunt valabile în limita stocului disponibil. În cazul în care stocul se epuizează va fi livrată ediţia electronică.

Pret: 50 lei (TVA inclus)

 

 

 

 
 


AFACERI DE LA ZERO