Anuarul Who’s Who in Business România 2017. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din economia românească

 

Anuarul Who’s Who in Business România. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din economia românească, aflat la cea de-a zecea ediţie, este anuarul de referinţă al pieţei media de business. În ultimul an, aproximativ 200 de manageri români şi străini au preluat noi roluri de top management, venind la conducere într-un an de creştere economică semnificativă, bazată în special pe consum.

Mutări notabile la nivel de top au fost în industria telecom – la Vodafone a venit Murielle Lorilloux în locul lui Ravinder Takkar-, în auto – Tal Lahav este de la începutul lui 2017

noul CEO al New Kopel Group, iar Sorin Poteraş a venit la conducerea Schaeffler România după promovarea la nivel internaţional a fostului director Alexandru Blemovici-, dar şi în retail – Thierry Destailleur a venit la conducerea Cora în locul lui Philippe Lejeune (care ocupase această funcţie în ultimii 15 ani) sau în industria tutunului- Bristish American Tobacco fiind în prezent condus de Richard Widmann, care a venit în locul Gemmei Webb.

Aproape unu din trei dintre cei mai importanţi 1.000 de oameni din businessul local sunt executivi de top străini, cea mai importantă pondere a acestora fiind în continuare în servicii financiare, automotive, în real-estate şi în construcţii. La polul opus, în media& advertising, în servicii profesionale şi în servicii IT este cea mai mare concentrare de executivi de top români. Majoritatea managerilor aflaţi la conducerea celor mai mari companii din România sunt la bază ingineri sau economişti, iar o mare parte dintre ei au absolvit şi cursurile unui MBA.

Anuarul Who’s Who in Business România. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business îi prezintă pe cei mai puternici oameni din economie, care au pe mână afaceri de miliarde sau sute de milioane de euro şi care au grijă crearea şi menţinerea a sute de mii de locuri de muncă.

Adelina Mihai, editor ZF

Mai multe detalii în Anuarul Who’s Who in Business România 2017. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din economia românească.

Ediţiile print sunt valabile în limita stocului disponibil. În cazul în care stocul se epuizează va fi livrată ediţia electronică.

Comandă anuarul mai jos la preţul de 200 de lei, TVA inclus



AFACERI DE LA ZERO