Asigurarea ta de la NN

Importanţa unei asigurări de viaţă: Începând cu doar 5 lei pe zi, ai grijă de familia ta în situaţii neprevăzute. Sumele despăgubite pot ajunge până la 900.000 lei şi se dublează în cazul decesului din accident

23.05.2022, 09:00 Autor: Publicitate

Asigurarea de viaţă, un produs răspândit în toate ţările europene, a început să îşi facă loc din ce în ce mai mult şi în România. Chiar dacă gradul de penetrare a asigurărilor de viaţă rămâne în continuare scăzut, însemnând un deficit important de protecţie, ultimii doi ani au contribuit la schimbarea percepţiei privind sănătatea şi viaţa şi au crescut nevoia de protecţie.

Multe familii nu dispun de resursele financiare de care ar avea nevoie pentru a acoperi cheltuielile într-o situaţie neprevăzută

Un accident, o problemă de sănătate sau chiar un deces înseamnă cheltuieli neplanificate care nu sunt întotdeauna uşor de acoperit. România este printre ţările europene cu un nivel în continuare scăzut de penetrare a asigurărilor de viaţă şi cu deficit important de protecţie. Asta înseamnă că multe familii nu dispun de resursele financiare de care ar avea nevoie pentru a acoperi cheltuielile într-o situaţie neprevăzută, estimate la o medie de 110.000 de lei, conform calculelor pe baza unui studiu realizat de UNSAR în 2019.

Compania de asigurări NN Asigurări de Viaţă, lider pe piaţa asigurărilor de viaţă, oferă printre cele mai diversificate produse de protecţie, cu acoperiri semnificative în cazul unor evenimente neprevăzute.

Începând cu numai 5 lei pe zi, soluţia de protecţie de la NN oferă clienţilor liniştea că familia lor beneficiază de până la 1,8 milioane lei în cazul în care lor li se întâmplă ceva neprevăzut. În cazul unui deces, asigurarea de viaţă plăteşte familiei suma asigurată stabilită, ca să treacă mai uşor peste dificultăţile financiare. Iar dacă până la finalul contractului nu se întâmplă nimic şi nu este nevoie de asigurare, clienţii primesc înapoi 30% din primele de asigurare plătite.

Despăgubiri până la 900.000 lei în caz de deces şi dublarea sumei în caz de accident

În ceea ce priveşte suma asigurată în caz de deces, aceasta este stabilită de clienţi şi este cuprinsă între 30.000 de lei şi 900.000 de lei, sumă care se dublează în situaţia unui accident.

„Asigurarea poate fi încheiată de la vârsta de 18 ani până la 65 de ani, pe o perioadă cuprinsă între 5 şi 30 de ani sau până la împlinirea vârstei de 80 de ani. Asigurarea de viaţă este utilă clienţilor care au nevoie de o plasă de siguranţă financiară, vor să asigure confort financiar familiei lor, vor să-şi susţină părinţii sau persoanele care se bazează financiar pe ei, au credite de orice fel, au un job cu risc ridicat sau au o mică afacere şi vor să se asigure că angajaţii şi partenerii nu vor avea pierderi financiare”, explică Gabriela Lupaş-Ţicu, Chief Marketing & Operations Officer la NN România.

Extra-protecţie pentru sprijin financiar în situaţii care afectează sănătatea

Pe lângă această asigurare de protecţie a familiei în cazul decesului, NN oferă şi soluţii pentru extra-protecţie care pot fi adăugate asigurării de viaţă şi care pot ajuta clienţii să se pună pe picioare după situaţii neprevăzute care le afectează sănătatea sau situaţia familiei.

Unul din ajutoarele pe care oricine ar trebui să îl aibă este asigurarea suplimentară pentru spitalizare şi chirurgie în caz de accident sau îmbolnăvire, care poate fi ataşată oricând unei poliţe de asigurare de viaţă şi vine cu un sprijin financiar pentru costurile de spitalizare şi intervenţii chirurgicale.

Printre acoperirile suplimentare se regăseşte şi cea pentru recuperare medicală din accident, care oferă până la 200.000 de lei pe an pentru procesul de recuperare.

De asemenea, asigurarea suplimentară pentru diagnosticare şi tratament pentru cancer oferă o sumă de bani pentru investigaţii medicale şi tratamentul oricărui tip de cancer, în orice stadiu, aşa încât clienţii să se concentreze pe ce contează: vindecare şi întoarcerea cât mai rapidă la viaţa de dinainte de diagnostic.

În aceeaşi măsură, opţiunile pentru extra-protecţie de la NN includ şi asigurarea suplimentară pentru afecţiuni grave, prin care clienţii pot beneficia de o sumă de bani cu care pot plăti investigaţiile, tratamentul, vacanţele de recuperare sau orice au nevoie în cazul celor mai comune 24 de boli grave şi pentru 4 proceduri chirurgicale asociate.

Asigurările NN pot fi cumpărate printr-un proces 100% digital

„Clienţii NN au o experienţă digitală în interacţiunea lor cu asigurările NN prin tool-urile şi procesele dezvoltate continuu de companie. Asigurările NN pot fi cumpărate printr-un proces 100% digital, în baza unei discuţii online cu unul dintre cei 1.500 de consultanţi financiari din toată ţara. Procesul de vânzare şi emitere a contractului se desfăşoară online, într-un timp foarte scurt care de cele mai multe ori nu depăşeşte o oră de la semnarea digitală şi efectuarea plăţii”, explică Gabriela Lupaş-Ţicu, Chief Marketing & Operations Officer la NN România.

Prin aplicaţia mobilă NN Direct, clienţii au acces în orice moment, direct pe telefon, la toate informaţiile despre produsele lor de asigurare, pot face plăţi şi îşi pot actualiza datele de contact.

„Soluţia de plată integrată în aplicaţie le asigură o experienţă digitală şi mai facilă pentru plata online a primelor de asigurare, cu posibilitatea salvării în siguranţă a datelor cardului în aplicaţie pentru plăţi viitoare. Iar când apare o situaţie neprevăzută şi au nevoie de asigurarea lor, clienţii pot anunţa NN şi pot solicita beneficiile financiare acoperite de asigurare direct de pe telefonul mobil în aplicaţia NN Direct, prin câţiva paşi simpli care durează doar câteva minute, iar banii sunt trimişi într-un timp foarte scurt, de până la 48 de ore după aprobare”, mai adaugă Gabriela Lupaş-Ţicu.

NN România oferă soluţiile de protecţie prin intermediul NN Asigurări de Viaţă, liderul pieţei de asigurări de viaţă. La finalul anului 2021, NN Asigurări de Viaţă a ajuns la un volum al businessului de 940 mil. lei, în creştere cu 9,9% faţă de anul 2020, având o cotă de piaţă de 36%.