Auto

5 argumente cu care noul Renault Talisman vrea să revină în clasa medie

5 argumente cu care noul Renault Talisman vrea să...
26.07.2015, 16:40 4543

Renault a avut întotdeauna probleme să convingă în clasa medie, acolo unde a fost întotdeauna printre codaşe în privinţa vânzărilor. În plus, în clasa mare, Renault a avut probleme şi mai mari, încercările sale de a aduce maşini cu aspect premium dând greş una după alta. Noul Renault Talisman vrea să reseteze totul, iar pentru asta aduce 5 argumente care pot convinge clienţii că lucrurile s-au schimbat.

Mai are rost ca Renault să construiască maşini în clasa medie de volum? Întrebarea poate părea deplasată, dar nu şi atunci când te uiţi pe rezultatele dezastruoase pe care le-a avut marca în ultimii ani cu ultima generaţie de Renault Laguna. Anul trecut, de exemplu, vindea pe plan european mai puţin de jumătate faţă de rezultatele obţinute de Citroen C5/DS5, fiind devansată şi de Hyundai i40, Toyota Avensis, Mazda6, Peugeot 508, Ford Mondeo, Skoda Superb, Opel Insignia şi mai ales de VW Passat, ultimul reuşind vânzări de zece ori mai mari decât Renault în Europa!
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO