Auto

6.000 de bucureşteni s-au înscris ca să ia eco-vouchere pentru maşini noi. 5.000 vor fi aleşi

6.000 de bucureşteni s-au înscris ca să ia...

Autor: Florin Zafiu

27.10.2018, 11:05 550

"Vom acorda 5.000 de eco-vouchere în valoare nominală de 9.000 lei/eco-voucher cu care bucureştenii îşi vor putea achiziţiona autoturisme noi EURO 6, non-diesel, mijloace de locomoţie noi 'prietenoase cu mediul', non-diesel, hibride sau electrice, obiecte electrocasnice şi electronice noi cu clasa energetică superioară", a transmis primarul general Gabriela Firea, prin intermediul unui comunicat de presă.

Lista celor 6.000 de persoane înregistrate în aplicaţia PEVAUTO va fi publicată pe site-ul Primăriei Capitalei şi va cuprinde codul primit la înregistrare, iniţialele numelui şi prenumelui persoanei fizice/ denumirea persoanei juridice precum şi ora înregistrării.

Din lista celor 6.000 de persoane înregistrate în ordinea înscrierii, după finalizarea perioadei de verificare a îndeplinirii condiţiilor de eligibilitate, vor fi acceptaţi în program, în ordinea înscrierii, primii 5.000 de proprietari eligibili.

De la momentul publicării pe site-ul PMB a listei celor 5.000 de proprietari eligibili, în termen de 90 de zile, aceştia îşi pot casa şi radia din circulaţie autovehiculul uzat, urmând a încarca în aplicaţia
PEVAUTO documentele doveditoare de casare şi radiere, dar şi documentele prin care fac dovada că nu înregistrează datorii la bugetul de stat şi la cel local.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO