800.000 de euro - atât costă maşina pentru vânătoare produsă de Mercedes - GALERIE FOTO

29 mar 2011 Autor: Bogdan Alecu

Mercedes-Benz Zetros Expedition Mobil, sau cum nemţii reinventează conceptul de "maşină pentru vânătoare"

Vezi galeria foto Mercedes-Benz Zetros Expedition Mobil

Doi oameni de afaceri din Mongolia au comandat două camioane Mercedes-Benz Zetros 6x6, utilizate în mod normal pentru transportul de marfă pe teren accidentat şi foarte accidentat, "transformate" pentru a îndeplini toate cerinţele unei camere într-un hotel de cinci stele. Acestea vor fi utilizate la partide de vânătoare de lupi în Mongolia, în munţii Altai.

În interior camioanele Zetros dispun de dormitor, living, bucătărie complet echipată şi baie cu duş, plăci de marmură şi încălzire în podea. Lista de dotări este completată de televizoarele de 46 de inchi, sistem audio Bose, antene de satelit, router wireless pentru conexiune la internet şi "garaj" pentru ATV-uri.

Camioanele Zetros dispun de un motor diesel de 7,2 litri cu 326 CP şi 1300 Nm cuplu motor care transmite puterea tuturor celor şase roţi.

Preţul unui astfel de camion transformat în hotel de cinci stele este de aproximativ 800.000 de euro, sumă care poate fi utilizată la achiziţia a patru modele Ferrari 458 Italia, dar numai jumătate din preţul unui Bugatti Veyron Super Sport, cea mai rapidă maşină din lume.

 
Cuvinte cheie:
Mercedes-Benz Zetros Expedition Mobil
, vanatoare

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide