Auto

800.000 de euro - atât costă maşina pentru vânătoare produsă de Mercedes - GALERIE FOTO

Mercedes-Benz Zetros Expedition Mobil, sau cum nemţii reinventează conceptul de "maşină pentru vânătoare"

Mercedes-Benz Zetros Expedition Mobil

Autor: Bogdan Alecu

29.03.2011, 15:39 405

Doi oameni de afaceri din Mongolia au comandat două camioaneMercedes-Benz Zetros 6x6, utilizate în mod normal pentrutransportul de marfă pe teren accidentat şi foarte accidentat,"transformate" pentru a îndeplini toate cerinţele unei camereîntr-un hotel de cinci stele. Acestea vor fi utilizate la partidede vânătoare de lupi în Mongolia, în munţii Altai.

În interior camioanele Zetros dispun de dormitor, living,bucătărie complet echipată şi baie cu duş, plăci de marmură şiîncălzire în podea. Lista de dotări este completată detelevizoarele de 46 de inchi, sistem audio Bose, antene de satelit,router wireless pentru conexiune la internet şi "garaj" pentruATV-uri.

Camioanele Zetros dispun de un motor diesel de 7,2 litri cu 326CP şi 1300 Nm cuplu motor care transmite puterea tuturor celor şaseroţi.

Preţul unui astfel de camion transformat în hotel de cinci steleeste de aproximativ 800.000 de euro, sumă care poate fi utilizatăla achiziţia a patru modele Ferrari 458 Italia, dar numai jumătatedin preţul unui Bugatti Veyron Super Sport, cea mai rapidă maşinădin lume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO