Auto

A doua mare flotă de Ford Puma, vândută către Klass Wagen Rent-a-Car

A doua mare flotă de Ford Puma, vândută către Klass...

Autor: Bogdan Alecu

17.06.2021, 17:30 2561

Ford România, prin dealerul Ţiriac Auto, livrează livrează către Klass Wagen Rent-a-Car, o flotă de 100 de autovehicule Ford Puma, în Bucureşti şi în locaţiile din ţară.

„Klass Wagen cea mai mare companie de închirieri auto pe segmentul retail, susţine revenirea turismului în România, grav afectată de Pandemie, prin creşterea flotei sale cu noile modele Ford Puma, Ford Focus şi Ford Fiesta. Vom oferi spre închiriere clienţilor noştri aceste maşini şi în special modelul Ford Puma, care este produsă exclusiv în Fabrica Ford de la Craiova şi care se bucură de un real succes la nivel European încă de la lansare. Prin această tranzacţie continuăm parteneriatul început acum mulţi ani, împreună cu Ţiriac Auto şi Ford România”, a spus Norbert Sabou, Commercial Director Klass Wagen Rent-A-Car.

Ford Puma, primul automobil hibrid produs în România, la fabrica Ford din Craiova şi pe cele mai multe pieţe europene este cel mai bine vândut model Ford.

Livrarea celor 100 de autovehicule Ford Puma este doar prima etapă din parteneriatul prin care Klass Wagen a perfectat achiziţia unei flote de peste 200 de autoturisme Ford (modelele Puma, Focus şi Fiesta), tranzacţie a cărei valoare totală depăşeşte 4,8 mil. euro, pentru anul 2021.

Întreaga flotă de peste 200 de de unităţi Puma, Focus şi Fiesta vor fi livrate de Ţiriac Auto pe parcursul următoarelor 6 luni.

Anul trecut Ford România, prin dealerul PlusAuto din Craiova, a demara livrarea de SUV-uri Puma produse la uzina din judeţul Dolj către compania Casa Noastră, cea care produce ferestrele Qfort, aceasta fiind unul dintre cei mai mari exportatori cu capital românesc. Casa Noastră este o companie înregistrată tot în judeţul Dolj.

Spre comparaţie, nicio instituţie de stat nu a cumpărat nicio flotă de maşini Ford EcoSport sau Puma în această perioadă, deşi fostul premier Ludovic Orban, declara că susţine achiziţiile de maşini produse în România. De partea cealaltă, la începutul lunii iunie din 2020 Poliţia Română anunţa achiziţia a 6.800 de maşini Dacia Duster şi Logan.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO