Auto

Abris Capital face o nouă încercare să vândă firma de curierat Urgent Cargus

Autor: Cristina Roşca

12.07.2017, 00:07 13089

Fondul de investiţii Abris Capital scoate din nou la vânzare compania de curierat Urgent  Cargus după ce negocierile cu Mid Europa Partners au picat, potrivit surselor din piaţă. Grupul Urgent Cargus este al doilea jucător din piaţa de curierat evaluată la circa 400 de milioane de euro. Compania are afaceri de aproape 70 mil. euro, în stagnare faţă de 2015.

Grupul Urgent Cargus s-a dezvoltat pe piaţa locală de profil în ultimii aproape cinci ani când fondul de investiţii Abris Capital a făcut prima achiziţie. În total au fost realizate şase preluări pe această piaţă, toate reunite sub umbrela grupului Urgent Cargus.

La începutul acestui an au apărut primele informaţii privind intenţia de vânzare a grupului Urgent Cargus de către Abris Capital. Cezar Scarlat, românul care conduce operaţiunile fondului de investiţii, a negat informaţiile. Acum el nu a mai răspuns solicitării ZF privind o nouă încercare de vânzare.

Declaraţie şoc a lui Erdogan la numai câteva zile după summitul G20

O echipă de români a creat softul primului magazin complet autonom din lume. Daniel Ilinca, Cornerstone Technologies: „Bucureştiul a devenit un hub în tehnologie, nu avem de ce să plecăm în America.“

Promoţie masivă a Ryanair: 250.000 de bilete pe 900 de rute, cu 9,99 euro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO