Auto

Accident cu un camion încărcat cu 20 de tone cu acid sulfuric, în Harghita

Accident cu un camion încărcat cu 20 de tone cu acid...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

30.05.2018, 14:58 275

Circulaţia pe DN15 este îngreunată între Topliţa şi Borsec, judeţul Harghita, unde un camion încărcat cu 20 de tone cu acid sulfuric s-a izbit de un parapet de pe marginea drumului. 

Potrivit Centrului Infotrafic, un camion s-a izbit de un parapet de pe marginea drumului, astfel că circulaţia pe DN15 se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, între localităţile Topliţa şi Borsec, judeţul Harghita.

Accidentul nu s-a soldat cu victime.

”Camionul este încărcat cu aproximativ 20 de tone cu acid sulfuric. Este înclinat doar, pe DN15, între Topliţa şi Borsec. (...) Avem acolo, în zonă, un echipaj de la Garda Nr.2 Topliţa, cu autospecială de intervenţie şi descarcerarea grea de la Detaşamentul Gheorgheni. Probabil se va solicita din partea firmei transportatoare, care este din Târgu-Mureş, o macara pentru a putea reechilibra camionul”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu.

Surse de la faţa locului spun că nu există pericol de explozie deoarece nu sunt scurgeri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO