Auto

Acestea sunt cele mai bune modele second hand pe care le poţi cumpăra! Nemţii le recomandă

Acestea sunt cele mai bune modele second hand pe care le...

Autor: ProMotor

23.03.2019, 14:41 1482

Organizaţia germană de control tehnic al autoturismelor sortează anual rapoartele de service în funcţie de rata defecţiunilor, şi face apoi un top cu cele mai fiabile maşini. Se iau în considerate rata defecţiunilor şi rulajul mediu de kilometri. Topul de mai jos se referă la maşini mai vechi de 6-7 ani, rapoartele de service fiind analizate în 2017. 

1. Mazda 3 - rată de defecţiunilor 6.8%, rulaj mediu 75.000 km

 

 

Sora mai mică a lui Mazda6 a arătat că pariul pe tehnologia SKYACTIV este unul câştigător şi în clasa compactă. Pe lângă fiabilitate, maşina punctează bine şi la capitolele confort şi design. Uşurinţa de manevrare şi exactitatea timoneriei cutiei manuale sunt bune, ceea ce nu îl va face pe şofer să ducă lipsa unei cutiile automate.

2. Porsche 911 - rată a defecţiunilor 7.4%, kilometraj mediu 55.000 km

De-a lungul celor 50 de ani de existenţă, Porsche 911 a fost vândut în peste 820.000 de exemplare şi a devenit, fără doar şi poate, o formă inconfundabilă şi o maşină sport recunoscută pentru abilităţile sale dinamice.

3. Audi TT - rată a defecţiunilor 7.7%, rulaj mediu 79.000 km

În viaţă trebuie să construieşti o casă, să plantezi un pom şi să faci un copil. Şi să îţi cumperi un cabrio. Dacă este un TT , atunci e perfect. Germanii garantează în privinţa fiabilităţii lui. 

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO