Auto

Adio cozi la spălătorie! Oraşul din România în care şoferii îşi spală maşinile pe baza de programare

Adio cozi la spălătorie! Oraşul din România în care...

Autor: Gândul

15.12.2018, 15:03 964
Un grup de întreprinzători clujeni a lansat o aplicaţie gratuită pe telefonul mobil de programare rapidă la spălătoriile auto, astfel că şoferii nu mai stau la coadă şi îşi pot alege locul cel mai apropiat unde să îşi spele maşinile, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Alexandru Graur, co-fondator al aplicaţiei WashNow, a declarat corespondentului MEDIAFAX că programarea direct de pe telefon la o spălătorie auto conferă unui şofer confortul de a ştii când pleacă de acasă sau de la serviciu că are un loc liber la ora pe care el şi-a selectat-o.

”Ne-am gândit să dezvoltăm şi să lansăm un astfel de produs, o aplicaţie pentru telefon mobil, după ce ne-am lovit, noi, personal, de problema cozilor de la spălătoriile auto, unde nu găsim loc şi aşteptăm mult timp sau trebuie să umblăm pe la patru-cinci spălătorii până o găsim pe cea disponibilă. Spălătoriile partenere primesc o tabletă gratuit din partea noastră, iar aplicaţia pe care am dezvoltat-o comunică în timp real cu aceste spălătorii. Un utilizator care are descărcată WashNow are nevoie de câteva minute pentru a se programa direct de pe telefon la o spălătorie auto, ceea ce îi conferă confortul de a ştii când pleacă de acasă sau de la serviciu că are un loc liber la ora pe care el şi-a selectat-o el. Astfel, clientul este scutit de statul la coadă pentru spălarea maşinii”, a spus Graur.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO