Adrian Mihai, FAN Courier: Continuăm să investim, văd creşteri de cel puţin 10% în următorii trei ani pentru piaţa de curierat

12 oct 2017 Autor: Mirabela Tiron

Vezi galeria foto Adrian Mihai, acţionar al FAN Courier

Vom avea nevoie de încă 200 de angajaţi pentru hala de sortare, începem acum recrutarea pentru 100 de persoane pentru perioada cu Black Friday.

Compania are un buget de investiţii de 15 milioane de euro în acest an, în dezvoltarea halei de sortare, dar şi în parcul auto.

 
Adrian Mihai, unul dintre acţio­narii şi fondatorii com­pa­niei FAN Courier, cel mai mare jucător de pe piaţa de curierat, spune că vede creş­teri cu două cifre pe piaţa de curierat şi în ur­mă­torii trei ani şi consideră că doar cine investeşte în dezvoltarea companiei va reuşi să preia aceste creşteri în propriul business.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
investitii
, crestere
, fan curier
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide