Auto

Adrian Mihai, FAN Courier: Vom continua dezvoltarea organică prin investiţii, vom ajunge la 6.000 de angajaţi

Adrian Mihai, acţionar al FAN Courier:

Am aşteptat 19 luni să obţinem autorizaţia pentru noul depozit, ceea ce nu mi se pare normal, având în vedere că practic construirea acestuia va dura mult mai puţin, respectiv jumătate din cât am aşteptat pentru autorizaţie.

Adrian Mihai, acţionar al FAN Courier: Am aşteptat 19 luni să obţinem autorizaţia pentru noul depozit, ceea ce nu mi se pare normal, având în vedere că practic construirea acestuia va dura mult mai puţin, respectiv jumătate din cât am aşteptat pentru autorizaţie.

Autor: Mirabela Tiron

23.01.2018, 00:05 337

♦ Adrian Mihai, unul dintre acţionarii şi fondatorii companiei FAN Courier, cel mai mare jucător de pe piaţa de curierat, spune că pentru anul acesta compania ţinteşte un avans între 10% şi 13% pe fondul creşterii bugetelor clienţilor existenţi.

„M-am întâlnit la început de an cu o parte din clienţii noştri şi cei mai mulţi mi-au spus că au bugete pe creştere. Semnalele sunt po­zitive, vom con­tinua dez­vol­tarea orga­ni­că a companiei, am alocat, ca în fiecare an, investiţii de 6-7 milioane de euro în reînnoirea flotei, tehnologie şi altele. Am bugetat o cifră de afaceri mai mare cu 10-13%, avans cu două cifre pe care l-am avut şi anul trecut“, a declarat pentru ZF Adrian Mihai, unul dintre acţionarii companiei de curierat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO