Auto

Adrian Pascu, Porsche Inter Auto: Piaţa maşinilor de lux va continua trendul pozitiv înregistrat anul trecut

Adrian Pascu, Porsche Inter Auto: Piaţa maşinilor de...

Autor: Cristina Bellu

29.03.2018, 12:50 164

Piaţa maşinilor de lux va continua trendul pozitiv înregistrat anul trecut, fiind ajutată şi de lansările de noi modele, a spus Adrian Pascu, Director divizia de lux, Porsche Inter Auto, în cadul evenimentului ZF Transport, Logistics&Automotive Summit 2018

Dacă acum câţiva ani producătorii de lux se uitau către calitatea materialelor şi mai puţin către noile tehnologii, observăm înultima vreme tot mai multă atenţie pntru noile tehnologii. În acest sens sunt create departamente la producători care concentrează pe dezvoltarea şi implementarea noilor tehnologii.

Alte declaraţii:

Porsche va lansa în curând prima maşină full electrică.

Clienţii au început să se orienteze la rândul lor către noile tehnologii. Noi avem consultanţi care sunt în permanentă legătură cu producătorii pentru a avea informaţii vizavi de noile tehnologii, care evoluează într-un ritm foarte mare.

Ca o tendinţă, clienţii au început să investească foarte mult în elementele de siguranţa a maşinii, în sistemul semi drive de exemplu.

În acelaşi timp, sistemul Innodrive se bazeaza foarte mult pe hărţile topografice, iar aşa ceva nu este în România. Producătorii fac paşi în eficientizarea condusului.

Clienţii sunt obişnuiţi cu tehnologiile din smartpheone-uri şi deja doresc aceste tehnologii şi pe maşini.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO