Auto

Afacerile dealerului RMB Inter Auto Cluj, parte a grupului Ţiriac Auto, au crescut cu 17,5% în 2019, la peste 249 mil. lei

Afacerile dealerului RMB Inter Auto Cluj, parte a...

Autor: Laurentiu Cotu

01.07.2020, 17:15 298

Compania RMB Inter Auto din Cluj, membră a grupului Ţiriac Auto, cea mai extinsă reţea de dealeri şi service auto la nivel naţional, a realizat în 2019 o cifră de afaceri de aproximativ 249,5 mil. lei (52,6 mil. euro), în creştere 17,5% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a avut anul trecut un profit net de aproximativ 8,9 mil. lei (1,9 mil. euro), cu peste 14% mai mult faţă de anul precedent, şi un număr mediu de 201 angajaţi, conform datelor publice.

Înfiinţată în anul 1993, RMB Inter Auto este în prezent reprezentant zonal pentru şapte dintre cele mai importante mărci de pe piaţa auto: Mercedes-Benz, Mitsubishi, Ford, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Mazda şi Honda. Principalele activităţi ale companiei cuprind vânzarea de autoturisme şi autoutilitare noi, precum şi autovehicule rulate, facilităţi de recumpărare a maşinilor, servicii post-vânzare în cadrul atelierelor de mecanică, electrică şi tinichigerie-vopsitorie. Compania RMB Inter Auto este membră a grupului Ţiriac Auto, cea mai extinsă reţea de dealeri şi service auto la nivel naţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO