Auto

Aglomeraţie pe DN1, în Comarnic şi Buşteni, dar şi pe Autostrada Soarelui

Aglomeraţie pe DN1, în Comarnic şi Buşteni, dar şi...

Autor: Cosmin Pirv

13.08.2022, 08:52 61

Este aglomeraţie sâmbătă dimineaţa pe DN1, în Comarnic şi Buşteni, pe Autostrada Soarelui, dar şi la ieşire de pe Autostrada A4 către DN 39 Agigea – Mangalia.

Potrivit Centrului Infotrafic, sâmbătă dimineaţa valorile de trafic au început să se intensifice pe DN 1 Ploieşti –Braşov, astfel că se circulă în coloană în zona localităţii Comarnic, pe sensul de urcare către Braşov.

Trafic intens se înregistrează şi pe raza staţiunii Buşteni, în ambele sensuri, fără a se forma coloane de autovehicule.

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, valorile de trafic sunt crescute pe sensul către litoral pe tronsoanele kilometrice 12 - 50 şi 148 - 156.

În condiţii de aglomeraţie se circulă şi la ieşire de pe Autostrada A4 către DN 39 Agigea – Mangalia.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte limitele legale de viteză şi indicaţiile poliţiştilor, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulaţie sau direcţia de deplasare, să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO