Auto

Aglomeraţie pe Valea Prahovei: circulaţia rutieră se desfăşoară în coloane

Aglomeraţie pe Valea Prahovei: circulaţia rutieră se...

Autor: Laura Buciu

07.11.2021, 13:06 70

Circulaţia rutieră se desfăşoară în coloane, duminică, pe sensul spre munte, între localităţile Nistoreşti şi Comarnic, cât şi pe sensul de coborâre din staţiuni, între Predeal şi Buşteni.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, duminică la amiază, pe DN 1 Valea Prahovei, se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Braşov, între localităţile Nistoreşti şi Comarnic, judeţul Prahova, dar şi pe sensul de coborâre, între staţiunile Predeal şi Buşteni.

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să acorde atenţie efectuării manevrelor de la volan, să păstreze distanţa de siguranţă între maşini şi să se asigure la schimbarea direcţiei de deplasare, dând dovadă de calm şi respect faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii pot folosi ruta alternativă de pe DN 1A: Braşov – Cheia – Ploieşti – Autostrada A3 – Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO