Auto

Air France: Zborurile Bucureşti-Paris se desfăşoară normal însă numărul de curse poate fi modificat

Air France: Zborurile Bucureşti-Paris se desfăşoară...

Autor: Teona Tomoiaga, Mediafax

13.03.2020, 16:13 104

Compania aeriană Air France anunţă că îşi continuă în prezent operarea normală a zborurilor Bucureşti - Paris şi îşi va adapta numărul de zboruri în funcţie de evoluţia situaţiei pe plan european, în contextul epidemiei de coronavirus de pe continent, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX. 

Air France mai anunţă astăzi că a luat la cunoştină noile restricţii emise de Departamentul american de Securitate Internă (DHS) privind accesul pe teritoriul SUA începând cu 14 martie şi că aşteaptă clarificări cu privire la posibilitatea menţinerii curselor către Miami şi Houston.

„În perioada 14-28 martie 2020 inclusiv Air France intenţionează să continue să opereze zboruri către Atlanta, Chicago, Detroit, Los Angeles, New York-JFK, San Francisco şi Washington", spune Air France.

Potrivit companiei, astăzi, zborurile dinspre şi către Statele Unite ale Americii se vor desfăşura în mod normal.

Administraţia americană condusă de preşedintele Donald Trump a impus o restricţie de zbor asupra companiilor aeriene din Europa în contextul pandemiei de coronavirus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO