Auto

Americanii de la Plexus caută peste 300 de oameni pentru fabrica de componente electronice din Oradea

Americanii de la Plexus caută peste 300 de oameni pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

23.01.2023, 16:45 4019

Producătorul de componente electronice Plexus Services Ro, subsidiara locală a grupului american Plexus, are disponibile în prezent 306 locuri de muncă pentru fabrica din Oradea, cele mai multe joburi fiind pentru montatori subansamble (150) şi pentru tehnicieni electronică (36), dar şi pentru ingi­neri, analişti, ma­ga­zineri sau şefi atelier, conform site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bihor. Plexus Services Ro a ajuns în 2021 la un număr mediu de 1.712 de angajaţi, potrivit datelor publice existente.

Plexus este pre­zent în Ora­dea din anul 2009. A­vând iniţial se­diul într-un spaţiu în­chiriat, com­pania şi-a mutat activi­ta­tea în vara anului 2013 în Parcul Industrial I, după o in­vestiţie de 30 de milioane de dolari într-o fabrică de module electronice. Plexus deserveşte clienţi din mai multe sec­toare industriale, precum: industrial comercial, wireline & wireless, medical şi securitate, apărare şi aerospaţial.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO