Auto

Antreprenori locali. Transportatorul rutier de mărfuri Sorcani din Sibiu a finalizat cu afaceri de 77,5 mil. lei şi a bugetat o creştere cu 20%: „Importurile reprezintă 65% din cifra de afaceri“

Sorcani transportă mărfuri generale pe rute din Europa, principalele pieţe fiind Germania şi Franţa.

Sorcani transportă mărfuri generale pe rute din Europa, principalele pieţe fiind Germania şi Franţa.

Autor: Mirabela Tiron

14.03.2023, 17:00 208

Sorcani are o flotă de peste 100 de camioane şi a mai comandat încă 8 camioane A dezvoltat propriul service auto pentru camioane, o investiţie de 600.000 de euro.

Transportatorul de mărfuri  Sorcani din Sibiu, com­panie controlată de antre­prenorul Mircea Barbu şi fondată în 1993, una din cele mai dinamice firme de transport de pe piaţa locală, a finalizat anul trecut cu afaceri de 77,5 milioane de lei (16 mil. euro), în creştere faţă de nivelul de 55 de milioane de lei, potrivit oficialilor.

Pentru acest an transporta­torul ţinteşte o creştere cu 20% cifrei de afaceri. „Am finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 77,5 milioane de lei iar pentru acest an am bugetat o creştere cu 20% a cifrei de afaceri. Mă uit săptămânal pe evoluţie în dinamică iar de la începutul anului  suntem pe creştere cu 26%“, a declarat pentru ZF Alexandru Dobra, directorul de dezvoltare al companiei Sorcani. Sorcani transportă mărfuri generale pe rute din Europa, principalele pieţe fiind Germania şi Franţa. Camioa­nele pleacă  încărcate din România spre Europa şi se întorc cu mărfuri generale în ţară.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO