Auto

Antreprenori locali. Un antreprenor din Vâlcea pariază pe prima reţea de staţii cu gaz natural comprimat

Antreprenori locali. Un antreprenor din Vâlcea pariază...

Autor: Mădălina Panaete

19.12.2016, 00:04 237

Antares Râmnicu Vâlcea, grup controlat de antreprenorul român Dumitru Becşenescu, intenţionează să dezvolte o reţea de zece staţii de alimentare a vehiculelor cu gaz natural comprimat (GNCV) până în 2019 printr-un proiect de investiţii de 5,2 milioane de euro.

„Într-o ţară în care există gaz natural în sol, în care există o reţea de distribuţie de gaze foarte bine dezvoltată la nivel naţional şi specialişti în domeniu foarte buni, există o singură staţie de alimentare a vehiculelor cu GNCV şi foarte puţine maşini. Pe când, în ţări vecine precum Bulgaria, care nu are gaz natural, există peste 100 de staţii. Ungaria are aproape 20 de staţii, iar în Republica Moldova erau anul trecut 16 astfel de staţii“, a spus Cătălin Văluţanu, business development manager în cadrul grupului din Râmnicu Vâlcea.

Grupul Antares a avut anul trecut o cifră de afaceri consolidată de 49,6 milioane de lei, iar pentru anul acesta aşteaptă un rulaj de 51 milioane de lei. Antares dezvoltă afaceri în transportul rutier de persoane, turism, distribuţie GPL, distribuţie GNCV, dar şi imobiliare. Cea mai mare pondere în cifra de afaceri o are Antares Transport.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO