Auto

Aptiv caută 200 de oameni pentru fabrica de componente auto din localitatea Ineu, Arad

Aptiv caută 200 de oameni pentru fabrica de componente...

Autor: Laurentiu Cotu

20.01.2023, 18:40 725

Producătorul de componente auto Aptiv Tech­nology Services & Solutions, fost Delphi Packard Ro­mânia, are disponibile în prezent 200 de locuri de muncă pentru confec­ţio­neri cablaje auto la fabrica din loca­lita­tea Ineu, judeţul Arad, potrivit site-u­lui Agenţiei Jude­ţene pentru Ocupa­rea Forţei de Mun­că (AJOFM) Arad.

Compania Aptiv Technology Servi­ces & Solu­tions, cu sediul în localitatea Sânicolau Mare, ju­deţul Timiş, a ajuns în 2021 la un număr mediu de 4.514 an­ga­jaţi, conform da­te­lor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor. Aptiv a finalizat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 1,58 mld. lei şi cu un profit net de 23,2 mil. lei conform datelor publice. Aptiv, care produce componente auto şi oferă tehno­logie pentru automobile autonome, a fost cunoscută anterior sub numele de Delphi Automotive, divizându-se în 2017 în Aptiv şi Delphi Technologies. Fabricile companiei Aptiv Technology Services & Solutions din Sânnicolau Mare şi Ineu produc sisteme electrice, electronice de distribuţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO