Atilla Szabo, Ford România: Cererea locală pentru Ecosport este în T1 de trei ori mai mare faţă de întreg 2017

29 mar 2018 Autor: Bogdan Alecu

ATILLA SZABO, director general al Ford România: Importurile de maşini second-hand au în continuare un impact negativ asupra pieţei. Sperăm în continuare că se vor lua măsuri. Acum, dincolo de ianuarie vedem că piaţa continuă să crească şi în februarie şi în martie.

SUV-ul Ford Ecosport, intrat în producţie la Craiova în luna octombrie a anului trecut, a înregistrat în primele două luni şi jumătate vânzări de aproape trei ori mai mari faţă de volumele generaţiei anterioare în tot anul 2017, astfel încât, dacă ritmul va fi păstrat, compania ar putea livra în România cel puţin 2.000 de maşini sub acest brand.

„Vedem un interes foarte ma re pentru noul Ecosport. Cererea pentru acesta este de două ori mai mare decât estimam iniţial, şi oricum aveam aşteptări ridicate. Spre comparaţie, din vechea generaţie în 2017 am livrat aproape 150 de unităţi. În 2018, până în acest moment (23 martie – n.red.), am trecut deja de 400 de unităţi comandate. Uzina înre gistrează foarte multe comenzi. De aseme nea, şi la nivel european livrările de Ecosport depăşesc estimările iniţiale“, a declarat Atilla Szabo, director general al Ford România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.03.2018

 
Cuvinte cheie:
Ford
, crestere
, trecut
, cerere
, craiova
, masini
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide