Auto

Attila Szabo, directorul general Ford România, preia şi conducerea Ford Cehia

Attila Szabo, directorul general Ford România, preia şi...

Autor: Bogdan Alecu

07.01.2019, 00:04 1407

Attila Szabo, directorul general al Ford România, responsabil direct de Compania Naţională de Vânzări, are de la 1 ianuarie 2019 în subordine atât operaţiunile de pe piaţa locală, cât şi pe cele din Cehia, tot din funcţia de director general.

El lucrează pentru Ford Motor Company de peste 17 ani. El a ocupat diferite funcţii, de la director de vânzări flote şi director de vânzări Ford Ungaria şi pieţele europene directe, la manager preţuri în cadrul Ford Europa.

"Sunt încântat că voi conduce activitatea celor două companii naţionale de vânzări din România şi Republica Cehă. Aştept cu nerăbdare să colaborez cu echipa noastră cehă, precum şi cu reţeaua de distribuitori autorizaţi. Sunt încrezător că vom continua să consolidăm poziţia Ford pe ambele pieţe. 2019 va fi un an dinamic pentru operaţiunile noastre şi împreună cu ambele echipe vom depune toate eforturile pentru a obţine rezultate excepţionale atât în Cehia, cât şi în România", a spus Szabo.

Attila Szabo este numit director general al companiei Ford în Republica Cehă, începând cu 1 ianuarie 2019. El va prelua mandatul la Praga, în data de 7 ianuarie 2019.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO