Attila Szabo, Ford România: Vrem să vindem cel puţin 3% din producţia de EcoSport de la Craiova pe piaţa locală

11 oct 2017 Autor: Bogdan Alecu

Attila Szabo, directorul general al Ford România: Anul acesta estimăm că se vor înmatricula în România circa 140.000 de autovehicule. Iniţial calculam 145.000, dar încă nu suntem siguri. Importurile de maşini vechi încă au volume mari, programul Rabla a venit puţin mai târziu decât estimam iniţial.

Miza intrării noului Ford EcoSport în producţie în cadrul uzinei auto de la Craiova o reprezintă şi creşterea vânzărilor pe plan local.

„Dacă ne uităm că generaţia actuală importată din India se vinde în circa 300 de unităţi anual, cu siguranţă putem spune că vom vinde mult mai mult. Un volum de 3.000 de unităţi este mare şi ar fi bine dacă ar fi atins. Noul EcoSport va fi lansat în Europa în mai multe etape, iar România este în prima fază, în condiţiile în care sunt ţări mari care încă nu sunt în prima fază, iar România este considerată o ţară foarte importantă. În ianuarie vor demara vânzările, iar producţia începe săptămâna aceasta. Clienţii vor putea comanda maşinile în această perioadă, dar primele vin în ianuarie“, a spus Attila Szabo, directorul general al Ford România şi membru în consiliul de administraţie al uzinei Ford de la Craiova, în cadrul unui eveniment organizat de Asociaţia Presei Auto din România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.10.2017

 
Cuvinte cheie:
craiova
, ford
, productie
, ford romania
, vanzare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide