Auto

Autonom Services, furnizor integrat de servicii de mobilitate controlat de fraţii Marius şi Dan Ştefan, a finalizat fuziunea prin absorbţie cu BT Operational Leasing

Autonom Services, furnizor integrat de servicii de...

Autor: Roxana Rosu

10.03.2021, 16:51 272

Autonom Services, furnizor integrat de servicii de mobilitate controlat de fraţii Marius şi Dan Ştefan, a finalizat procesul de fuziune prin absorbţie cu BT Operational Leasing.

„Prin această fuziune, am făcut un pas important pentru dezvoltarea diviziei de leasing operaţional a Grupului Autonom, prin creşterea portofoliului de clienţi şi a activelor deţinute.  De asemenea, integrarea ne-a accelerat dezvoltarea prin obţinerea unor sinergii importante, financiare şi operaţionale. Chiar dacă fuziunea s-a încheiat, parteneriatul cu Banca Transilvania continuă. Astfel, companiile din România vor avea în continuare acces la un portofoliu complet de servicii financiare şi de mobilitate, necesare dezvoltării afacerii lor,” a declarat Dan Ştefan, coacţionar al grupului Autonom Internaţional, din care face parte Autonom Services.

Decizia Tribunalului Neamţ, secţia a II a Civilă de Contencios administrativ şi fiscal, intră în vigoare retroactiv, de la 1 ianuarie 2021.

Operaţiunea nu are niciun efect semnificativ asupra rezultatelor financiare ale companiei. Acţiunile BT Operational Leasing au fost anulate, având în vedere că Autonom Services S.A. a deţinut 100% din capitalul social al BT Operational Leasing. Prin urmare capitalul social al Autonom Services S.A. nu a crescut.

Înfiinţată în 2006 în Piatra Neamţ de antreprenorii Marius şi Dan Stefan, Autonom este un furnizor integrat de soluţii de mobilitate şi finanţare. Autonom operează o reţea de 44 de agenţii cu sediul în peste 30 de oraşe din România, Ungaria şi Serbia.

În toate diviziile, Autonom are peste 500 de angajaţi şi operează o flotă de peste 9.000 de maşini.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO