Auto

Belgienii de la Interparking cumpărat parcarea de la Bucur Obor din Bucureşti de la o firmă deţinută de Ionel Adrian Petrache şi Bogdan Lucov

Belgienii de la Interparking cumpărat parcarea de la...

Autor: Cristina Roşca

29.09.2020, 09:00 1510

Grupul belgian Interparking a cumpărat parcarea din zona Bucur Obor din Capitală de la Parcaj Subteran Bucur Obor SRL, firmă deţinută de Ionel Adrian Petrache (90%) şi Bogdan Ştefan Lucov (10%).

Belgienii ajung astfel la cinci parcări în România, dintre care patru în Bucureşti şi una în Timişoara cu un total de peste 2.500 de locuri. În Capitală, belgienii deţin parcările amplasate în zona Universităţii - cea de sub statuie şi cea de sub Teatrul Naţional - , o alta în zona Pipera, iar aceasta nouă la Obor.

„(...) planurile (Interparking - n.red.) de dezvoltare a afacerii pe plan local nu se opresc aici (...)“, a declarat Dana Rădulescu, partener al MPR Partners - Maravela, Popescu & Asociaţii.

Casa de avocatură MPR Partners - Maravela, Popescu & Asociaţii a acordat asistenţă cumpărătorului în tranzacţie.

Grupul Interparking, fondat în Belgia acum mai bine de 60 de ani, este prezent în nouă ţări şi peste 400 de oraşe, deţinând în prezent 956 de unităţi  cu peste 418.000 de locuri de parcare la nivel european. În anul 2019, cifra de afaceri a grupului s-a apropiat de 500 de milioane de euro. Din datele Confidas.ro şi ZF, grupul operează pe plan local prin mai multe firme precum Alpha Parking şi Square Parking cu afaceri cumulate de circa 11 mil. lei, în creştere puternică faţă de 2018. Încasările, belgienii le obţin din banii pe care clienţii îi plătesc pentru a parca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO