Belgienii de la VCST au investit 4 mil. euro în dezvoltarea fabricii de componente auto din Alba

11 dec 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de componente auto VCST Automotive Production Al­ba, subsidiara locală a grupului  bel­gian VCST, a finalizat o investiţie de 18,7 mil. lei (4 mil. euro), în extinderea spaţiilor de producţie cu 5.400 mp şi a bi­ro­u­rilor, dar şi în construirea unei cantine pentru angajaţi. Până la finalul anului viitor, compania are în plan o nouă investiţie, de aproximativ 33 mil. lei (peste 7 mil. euro), în creşterea capacităţilor de producţie. Fabrica de com­ponente auto VCST Automotive Pro­duction Alba a fost inaugurată în urmă cu patru ani, investiţia ridicându-se la 33 mil. euro.

„Până în luna septembrie a acestui an investiţiile companiei noastre au ajuns la peste 18,7 mil. lei. Până la finalul anului viitor sunt planificate noi proiecte de aproximativ 33 de milioane de lei, în creşterea capacităţilor de producţie“, a declarat pentru ZF Transil­vania Corne­liu Pricope, plant ma­nager VCST Automotive Production Alba.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.12.2017

 
Cuvinte cheie:
alba
, componente auto
, fabrica
, dezvoltare
, investitie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide